Toimitus- & maksutavat

Toimitamme ympäri maailmaa. Me olemme tehneet kaikkemme, jotta verkkokaupastamme tilaaminen on helppoa ja turvallista. Mikäli haluat tietää lisää toimitusehdoista ja -hinnoista löydät ne tiedot täältä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tilausten toimitukseen liittyen, niin olethan meihin yhteydessä info@fair.fi tai voit soittaa arkisin numeroon +358 40 7478318 klo. 9:30-17:00.
 

TOIMITUS

Suomi: Toimitamme suomeen Postin ja Matkahuollon välityksellä. Voit valita toimitustavan kassalla. Tavallisesti paketit toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa. 

Kirjelähetykset toimitetaan suoraan kotiosoitteeseesi ja paketit Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, joka on lähinnä antamaasi toimitusosoitetta. Postilla on useita noutopisteitä ja lisätietoja niistä löydät Postin sivuilta. Kun tilaus on noudettavissa, sinulle lähetetään siitä sekä tekstiviesti että sähköposti-ilmoitus.

Muu maailma: Toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan. Suomen ulkopuoliset tilaukset toimittaa EMS tai Posti - Parcel Connect. Toimitusajat vaihtelevat toimitustavan mukaan. Todelliset toimitusajat näkyvät sinulle kassalla.


KANSAINVÄLISET TILAUKSET : 

Tilaukset toimitetaan kaikkiin EU maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Italia (poislukien Marino, Libigno, Campione ja Lugano järven vesistöt), Itävalta, Irlanti,  Kreikka, Kypros (Eteläosat), Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, manner Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Tanska, Tsekki, Unkari, Viro ja Yhdistyneet Kuningaskunnat.

TIlaukset toimittaa kansainvälinen toimija.

Jotta voidaan välttää toimitusvirheitä (väärä osoite, mahdotonta löytää tilaajaa antamastaan osoitteesta yms.) täytäthän tilauslomakkeen huolellisesti. Toimitathan meille oikean puhelinnumerosi.

Tilaukset postitetaan kahden (2) - viiden (5) arkipäivän kuluessa.

Toimitus voi viivästyä alennus- ja/tai tarjousmyyntien aikana.

Toimitusaika voi viivästyä maihin, joihin asiakkaan pitää itse tullata omat tuotteensa.

 

 

TOIMITUSMAKSUT

Suomi: Kirjelähetykset ja pakettilähetykset 35kg asti 3,90 €.

Toimitusmaksut vaihtoehtoisille toimitustavoille löytyy kassasivulta. 

Toimitusmaksu on laskettu vastaanottajamaan, toimitettujen tuotteiden ja paketin mukaan. Tilauksen summa on ennakoitu tilauskoosteessa, ennen tilauksen maksamista.

Muu maailma: Toimitusmaksut näkyvät kassalla kun lisäät postinumeron osoitekenttään. Toimitusmaksut sisältävät suomalaisen 24 % arvonlisäveron. EU:n ulkoipuoliset asiakkaat ovat itse vastuussa mahdollisista tulli- ja veromaksuista.Maksutavat

Me tarjoamme seuraavat maksutavat: verkkopankki, korttimaksu ja PayPal.

Me hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, MasterCard ja American Express. Kun kassalla valitaan maksutavaksi PayPal, ohjataan maksu  PayPal-sivustolle, jossa asiakkaan tulee kirjautua omalle PayPal tililleen. Asiakkaan tulee tarkistaa, että sivustolla näkyvä summa on oikein, ennen kuin hyväksyy maksutapahtuman klikkaamalla Maksa nyt-painiketta. Kun maksutapahtuma on hyväksytty ohjataan asiakas automaattisesti takaisin myyjän verkkosivulle. 

Mikäli tilattu tuote ei enää ole jostain syystä saatavilla, on Fair.fi :llä oikeus peruuttaa tilaus. Mikäli näin tapahtuu, olemme me tilauksen tekijään yhteydessä ja palautamme rahat.

 Vaihto ja palautusehdot:

Vaihto toiseen kokoon tai tuotteeseen on maksutonta. Ota tällöin yhteyttä os. info@fair.fi

Kaikilla tilauksilla on myös 14 päivän palautusoikeus, pois lukien hygieniatuotteet, kuten alushousut. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaajalla on oikeus palauttaa kaikki käyttämättömät ja alkuperäisessä kunnossa olevat tuotteet niiden alkuperäisissä pakkauksissa 14 päivän ajan, laskien siitä kun tilaaja on vastaanottanut tilauksen. Kun tuotteet on palautettu lähettäjälleen tullaan ne tarkistamaan. Mikäli kaikki tuotteet on palautettu sääntöjen mukaan tullaan rahat palauttamaan tilaajalle samalla tavalla, kun tilaus on alun perin maksettu. Vaihto toiseen tuotteeseen tai kokoon on maksutonta, samoin palautus, jos jäljelle jäänyt tilaus on yli 150e. Muussa tapauksessa toivomme, että tilaaja maksaa postitukset. Edullisinta se on sähköisesti tehtynä. Katso S-paketti  os. www.posti.fi

Palautusosoite:

FAIRFI

Vaihtokaupantie 1

02780 Espoo

 

info@fair.fi

+358 40 747 8318Vialliset tuotteet:

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen, otathan meihin yhteyttä viipymättä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Vahingoittunut paketti.

Kun vastaanotat tilauksen tarkistathan, että paketti on ehjä. Mikäli huomaat paketissa jotain vikaa ilmoitathan siitä paketin toimittaneelle taholle viipymättä. Ilmoitathan myös os. info@fair.fi rikkoutuneesta paketista sähköpostitse.

 

 

Noutamattomat lähetykset: Mikäli jätät tilauksesi noutamatta tai kuljetusfirma ei saa sinuun yhteyttä, palautuu paketti takaisin lähettäjälleen. Mikäli paketti palautuu meille, pidätämme oikeuden olla palauttamatta toimitusmaksua.