Vaihto & Palautus

VAIHTO & PALAUTUS

Toivomme, että tilaamasi tuote on lunastanut paikan sydämmestäsi. Mikäli kuitenkin tuntuu siltä, että ostoksesi ei ollut sinulle sopiva tai koko ei osunut ihan kohdalleen, niin alta löydät ohjeet vaihtoa, palautusta ja reklamointia varten.

VAIHTO

Tilauksillemme on 14 päivän vaihto-oikeus tuotteen vastaanottamisesta. Vaihto toiseen kokoon tai tuotteeseen on aina maksuton.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen/tuotteet lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@fair.fi 

Ilmoita sähköpostissa tilausnumerosi, nimesi ja mitä haluat vaihtaa. Me vastaamme sähköpostiin 2 arkipäivän kuluessa.

 

 

PALAUTUS

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden ajan siitä kun olet vastaanottanut sen. Palautus Suomessa on maksuton.

Palauttaa voi vain käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa. Palautettavien tuotteiden täytyy myös olla alkuperäisissä pakkauksissaan. 

Jotkin tuotteet eivät kuitenkaan ole palautettavissa. Me emme ota palautuksina vastaan alusvaatteita hygieniasyistä.

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, seuraa näitä ohjeita.

 

  1. Ilmoita meille, että haluat palauttaa tuotteen

Laita meille sähköpostia, jossa kerron meille mitä haluat palauttaa. Lisääthän sähköpostiisi myös tilausnumerosi ja odota meidän vastausta. Me olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä.

 

  1. Pakkaa & Lähetä

Pakkaa tuotteet huolellisesti ja lähetä tuote takaisin meille osoitteeseen Vaihtokaupantie 1, 02780 Espoo. Puhelinnumero lähetyksiä varten on 040 747 8318.

Tavallisesti paketit palautuvat meille noin 1-2 viikon kuluessa. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voi meihin olla aina yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@fair.fi tai puhelimitse numeroon 040 747 8318, johon vastaamme arkisin 9:30 - 17.

 

 

REKLAMAATIO 

Mikäli haluat reklamoida tilaamasi tuotteen/tuotteet lähetä meille sähköpostia osoitteeseen  info@fair.fi Me lähetämme sinulle lisätietoja sähköpostitse muutaman päivän kuluessa.