Your Purchase Transforms the lives of Women

Fair.fi - Store of Women

Naiset Suomessa elävät hyvin tasa-arvoisessa asemassa ja heitä kunnioitetaan yhteiskunnassa ja liike-elämässä. Monissa kulttuureissa näin ei ole ja  esimerkiksi vain alle 10% Start up rahoituksesta ohjataan naisten omistamiin ja kehittämiin yrityksiin ja innovaatioihin.

Naiset ovat johtajia, hoivaajia, innovaattoreita, rauhan edistäjiä ja niin paljon enemmän. Siksi loimme Store of Women - kehitysprojektin ja kauppapaikan, jonka jokainen tuote tukee työtä oikeudenmukaisuuden puolesta, luoden tasa-arvoisia mahdollisuuksia ja edistäen oikeuksien toteutumista. Erityisesti haluamme nostaa ja tukea naisten tärkeää työtä kehittyvissä maissa, joissa matkaa tasa-arvon toteutumiseen on usein vielä paljon. Tarjotamme heidän työlleen ja sinulle kohtaamispaikan ja samalla rakennamme mahdollisuuksia monen ihmisen elämässä.  


Jokaisen tuotteen kautta kutsumme sinut mukaan muutoksen tekijöiden vahvaan joukkoon. Valitaan yhdessä reilu ja vastuullinen vaihtoehto, sillä jokainen ihminen ansaitsee arvostuksen, turvalliset työolosuhteet ja riittävän korvauksen tekemästään työstä. Meidän kaikkien muistissa ja varastoissa on paljon tärkeitä asioita ja ideoita.

Näin syntyy Store of Women.

.

KAUPPAAN


FAIR

Fair on suomeksi oikeudenmukainen, reilu, vaalea, kaunis, ja vilpitön.

Fair Trade edustaa liiketoimintaa, jossa keskeisenä tavoitteena on asettaa ihmiset ja ympäristö voittojen edelle. Se tarkoittaa liikekumppanuutta, jossa otetaan huomioon niin taloudellinen, sosiaalinen kuin ympäristön hyvinvointi, jotta kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon. 

"With Fairtrade you have the power to change the world every day. With simple shopping choices you can get makers a better deal. And that means also women can make their own decisions, control their future and lead the dignified life as everyone deserves."

Valitsemalla kestäviä ja ekologisia materiaaleja sekä toimimalla People Tree:n Suomen edustajana, haluamme omalta osaltamme olla mukana viemässä Fair Trade periaatteita ja työtä eteenpäin, sanoo Sanna Leino.

Kuvassa oikealla myös People Treen perustaja, kansainvälisesti palkittu sosiaalinen yrittäjä Safia Minney.

People Tree

People Tree on toiminut vastuullisen muodin pioneerina jo yli 25 vuotta ihmisoikeuksia ja luontoa vaalien. 

Jokainen People Tree -tuote on valmistettu huolella & tiedostaen. People Tree valmistaa monipuolista, eloisaa ja innovatiivista designia hyvään hinta-laatu suhteeseen tähdäten.

People Tree - Arvot ja Missio :
- Tukea valmistajakumppanien toimia, jotka kasvattavat heidän taloudellista itsenäisyyttä ja näin haastaa valta-asetelmia, jotka heikentävät kehitysmaissa ihmisten perusoikeutta riittävään toimeentuloon.
- Suojella luontoa ja ympäristöä käyttämällä kestäviä ja luonnonmukaisia materiaaleja. Olla innovatiivisesti kehittämässä uusia ratkaisuja.

- Levittää tietoisuutta sekä vahvistaa omia ja kumppanien toimia Reilun Kaupan ja kestävän kehityksen mukaisiin toimintamalleihin. 
- Olla esimerkkinä Reilun Kaupan yritysmallista, jossa yrityksen olemassaolo perustuu kumppanuuteen sekä ihmisiä ja luontoa kunnioittaviin arvoihin. 

Ympäristöystävällisesti

Luonnonmukaiset, puhtaat sekä laadukkaat materiaalit ovat valikoimamme kulmakiviä.
Haluamme olla apunasi etsiessäsi vastuullista ja kestävää vaatekaapin sisältöä. Pyrimme tarjoamaan sinulle vaatteita, jotka eivät kulu pikamuodin tahtiin, vaan kestävät aikaa ja käyttöä.

Toivomme, että oivallat kanssamme "vähemmän on enemmän", silloin kun valitset luonnonmukaisia ja kestäviä tuotteita.


Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista ekologisista materiaaleista.Ota yhteyttä

Lähetä meille viestiä

info@fair.fi

+358 40 747 8318


"Clothes aren´t going to change the world."   

"The Women who wear them will."   

- Anne Klein