Your Purchase Transforms the lives of Women

Store of Women

 Iloitsemme, että naiset Suomessa elävät hyvin tasa-arvoisessa asemassa kohdaten kunnioitusta yhteiskunnassa ja liike-elämässä. Kaikissa kulttuureissa ja aloilla näin ei vielä ole. Tuloerot ovat yhä huomattavat, pääomat ovat keskittyneet ja viime vuosina vain alle 10% start up rahoituksesta on ohjattu naisten omistamiin ja kehittämiin yrityksiin ja innovaatioihin. Tätä haluamme parantaa.

Naiset ovat suunnannäyttäjiä, hoivaajia, innovaattoreita, rauhan edistäjiä - niin paljon enemmän. Store of Women -kehitysprojektin ja tämän kauppapaikan jokainen tuote tekee työtä oikeudenmukaisuuden puolesta vähentäen eriarvoisuutta. Erityisesti haluamme nostaa ja tukea naisten tärkeää työtä kehittyvissä maissa, joissa matkaa tasa-arvon toteutumiseen on usein vielä paljon. Store of Women on muisti - sydän, jonne on tallennettu viisautta. Tietoa mistä tuotteet on tehty ja missä niiden valmistaminen on parantanut haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten elämää. 

Tarjoamme taidokkaalle työlle ja sinulle kohtaamispaikan ja samalla rakennamme mahdollisuuksia monen ihmisen elämässä. Jokaisen tuotteen kautta kutsumme sinut mukaan muutoksen tekijöiden vahvaan joukkoon. Valitaan yhdessä reilu ja vastuullinen vaihtoehto. Jokainen ihminen ansaitsee arvostuksen, turvalliset työolosuhteet ja elämiseen riittävän korvauksen työstä.


FAIR

Fair trade edustaa liiketoimintaa, jossa keskeisenä tavoitteena on asettaa ihmiset ja ympäristö voittojen edelle. Se tarkoittaa liikekumppanuutta, jossa otetaan huomioon niin taloudellinen, sosiaalinen kuin ympäristön hyvinvointi, jotta kehittyvien maiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon. 

"With Fairtrade you have the power to change the world every day. With simple shopping choices you can get makers a better deal. And that means also women can make their own decisions, control their future and lead the dignified life as everyone deserves."

Valitsemalla kestäviä ja ekologisia materiaaleja sekä toimimalla People Tree:n Suomen edustajana, haluamme omalta osaltamme olla mukana viemässä Fair Trade periaatteita ja työtä eteenpäin, sanoo Sanna Leino.

Kiinnostavien vaikuttajien pohdintoja People Treesta:

SecretWardrobe> ja Pupulandia>

People Tree

People Tree on toiminut vastuullisen muodin pioneerina jo kohta 30 vuotta ihmisoikeuksia ja luontoa vaalien. 

Jokainen People Tree -tuote on valmistettu huolella & tiedostaen. People Tree valmistaa monipuolista, eloisaa ja innovatiivista designia hyvään hinta-laatu suhteeseen tähdäten.

Arvot ja Missio :
- Tukea valmistajakumppanien toimia, jotka kasvattavat heidän taloudellista itsenäisyyttä ja näin haastaa valta-asetelmia, jotka heikentävät haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten perusoikeutta riittävään toimeentuloon.
- Suojella luontoa ja ympäristöä käyttämällä kestäviä ja luonnonmukaisia materiaaleja. Olla innovatiivisesti kehittämässä uusia ratkaisuja.

- Levittää tietoisuutta sekä vahvistaa omia ja kumppaneiden toimia Reilun kaupan ja kestävän kehityksen mukaisiin toimintamalleihin. 
- Olla esimerkkinä Reilun Kaupan yritysmallista.

Kuvassa vasemmalla Sanna ja People Treen perustaja, kansainvälisesti palkittu sosiaalinen yrittäjä Safia Minney. Yläkuvassa Bangladeshin vierailulla Christine Gent, Fair Trade ekspertti ja People Treen hallituksen jäsen.

KESTÄVÄKSI SUUNNITELTU

Luonnonmukaiset, puhtaat sekä laadukkaat materiaalit ovat valikoimamme kulmakiviä.


Haluamme olla apunasi etsiessäsi vastuullisia ja kestäviä materiaaleja. Pyrimme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoja, jotka eivät kulu pikamuodin tahtiin, vaan kestävät aikaa ja käyttöä.

Toivomme, että oivallat kanssamme "vähemmän on enemmän."  Edustamamme tuotteet valmistetaan korkealaatuisista ekologisista materiaaleista, jotka ovat mahdollisimman turvallisia sekä käyttäjälle, valmistajalle että ympäristölle. Lue lisää materiaaleista os. KARMA.FI

Tuotteiden kestävyyden kehittämisen ja virtuaalisen testauksen työstämme löydät lisää tietoa os. VirtualTestChannel.comOta yhteyttä

Lähetä meille viestiä

info@fair.fi

+358 40 747 8318


"Clothes aren´t going to change the world."   

"The Women who wear them will."   

- Anne Klein