Palkittua työtä

Palkittua työtä

April 24, 2022

Onnea Safia, Drapers Sustainable Fashion Champion 2022!

 

Haastattelussa Safia kertoo ihmetelleensä koko uransa: "Miksi käytämme niin paljon resursseja ja energiaa asioihin, jotka eivät tee maailmasta parempaa paikkaa tai ihmisistä onnellisempia ja terveempiä?". Se sai hänet perustamaan People Treen, tutkimaan aihetta ja kirjoittamaan lukuisia kirjoja kestävän kehityksen vaatetuotannosta. Nyt hän on käynnistänyt Fashion Declares strategian - todellisen ruohonjuuritason verkoston ammattilaisille oppia ja jakaa parhaita käytäntöjä kestävän kehityksen mukaisen tuotannon järjestämiseksi.

FASHION DECLARES.

Rekisteröidy seuraavaan ilmaiseen koulutukseen: 

Low Impact Materials - Biodiversity and Regenerative Farming>

 

***
People Treen perustajan 30-vuotinen työ on esikuvamme, kun pohdimme mitä on todellinen kestävä kehitys, joka ei sulje ketään pois kehityksen hedelmistä.
True Cost oli aikoinaan ajatuksia herättävä dokumenttielokuva, joka hämmästytti ja antoi realistisen käsityksen teollisuuden vaikutuksista kehitysmaissa. Tässä lyhyt kooste taustatyöstä ja siitä miten kaikki voisi olla toisin. Katso video>
***
#WomenOfFairTrade juhlistaa naisia, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Nyt tehdään heidät näkyväksi. 
Reilu kauppa tekee työtä oikeudenmukaisuuden puolesta liiketoiminnan keinoin. 
Liity mukaan näyttämään tietä, kuten People Treen jälleenmyyjät Suomessa:
.
Lue lisää kuvien linkeistä osaajista, jotka käyttävät aikaansa tärkeän työn hyväksi.
  
  
    
  
 
Mahtavaa nähdä kuinka People Tree pääsee mukaan tärkeisiin hetkiin!
Tägää kuvasi Instagramiin #LovePeopleTree tai @fair.fi ja voit päästä kansainväliseen tai paikalliseen galleriaan. Emme käytä kuvia ilman lupaa.
.
.
Miten on mahdollista, että reilun kaupan (WFTO) piirissä on onnistuttu nostamaan naisia hallituksiin ja johtotehtäviin vähintään 50%? Katso aiheesta People Treen perustajan, Safia Minneyn IG LIVE Naistenpäivänä 8.3.
.
 Katso myös UUTISIA

YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA
YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA

March 07, 2022

Maailman pakolaista ovat ajatuksissamme

Lue Lisää

Kiertotaloutta ja tapahtumia
Kiertotaloutta ja tapahtumia

November 24, 2021

Viime vuonna lanseerasimme kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 2021 myös uusi keksintö> 

Lue Lisää

People Tree 30 vuotta
People Tree 30 vuotta

October 23, 2021

Onnea People Tree, Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun tiukkoja eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Lue Lisää