Palkittua työtä ja yhteistyökumppaneita

Palkittua työtä ja yhteistyökumppaneita

April 24, 2022

Sustainable Fashion Champion 2022

 

Drapersin haastattelussa Safia kertoo ihmetelleensä koko uransa: "Miksi käytämme niin paljon resursseja ja energiaa asioihin, jotka eivät tee maailmasta parempaa paikkaa tai ihmisistä onnellisempia ja terveempiä?". Se sai hänet perustamaan People Treen, tutkimaan aihetta ja kirjoittamaan lukuisia kirjoja kestävän kehityksen vaatetuotannosta. Nyt hän on käynnistänyt Fashion Declares strategian - todellisen ruohonjuuritason verkoston ammattilaisille oppia ja jakaa parhaita käytäntöjä kestävän kehityksen mukaisen tuotannon järjestämiseksi.

 

 

***
People Treen perustajan 30-vuotinen työ on esikuvamme, kun pohdimme mitä on todellinen kestävä kehitys, joka ei sulje ketään pois kehityksen hedelmistä.
True Cost oli aikoinaan ajatuksia herättävä dokumenttielokuva, joka hämmästytti ja antoi realistisen käsityksen teollisuuden vaikutuksista kehitysmaissa. Tässä lyhyt kooste taustatyöstä ja siitä miten kaikki voisi olla toisin. Katso video>
***
#WomenOfFairTrade juhlistaa naisia, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Nyt tehdään heidät näkyväksi. 
Reilu kauppa tekee työtä oikeudenmukaisuuden puolesta liiketoiminnan keinoin. 
Liity mukaan näyttämään tietä, kuten People Treen jälleenmyyjät Suomessa:
.
Mahtavaa nähdä kuinka People Tree -mallistot pääsevät mukaan tärkeisiin hetkiin!
Tägää kuvasi Instagramiin #LovePeopleTree tai @fair.fi ja voit päästä kansainväliseen tai paikalliseen galleriaan. 
   
  
   
   
   
    
   
   
   
    
 Emme käytä kuvia ilman lupaa.
.
.
Miten on mahdollista, että reilun kaupan (WFTO) piirissä on onnistuttu nostamaan naisia hallituksiin ja johtotehtäviin vähintään 50%? Katso aiheesta People Treen perustajan, Safia Minneyn IG LIVE Naistenpäivänä 8.3.
.
 Katso myös UUTISIA

Tapahtumia ja kiertotaloutta
Tapahtumia ja kiertotaloutta

June 28, 2022

Tapahtumia ja parasta kiertotaloutta

Lue Lisää

YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA
YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA

March 07, 2022

Maailman pakolaista ovat ajatuksissamme

Lue Lisää

People Tree 30 vuotta
People Tree 30 vuotta

October 23, 2021

Onnea People Tree, Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun tiukkoja eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Lue Lisää