Palkittua työtä ja yhteistyökumppaneita

Palkittua työtä ja yhteistyökumppaneita

April 24, 2022

Sustainable Fashion Champion 2022

 

 Safia kertoo Drapersin haastattelussa ihmetelleensä koko uransa: "Miksi käytämme niin paljon resursseja ja energiaa asioihin, jotka eivät tee maailmasta parempaa paikkaa tai ihmisistä onnellisempia ja terveempiä?". Se sai hänet perustamaan People Treen, tutkimaan aihetta ja kirjoittamaan lukuisia kirjoja kestävän kehityksen vaatetuotannosta. Nyt hän on käynnistänyt Fashion Declares strategian - todellisen ruohonjuuritason verkoston ammattilaisille oppia ja jakaa parhaita käytäntöjä kestävän kehityksen mukaisen tuotannon järjestämiseksi.

 

 

***
People Treen perustajan 30-vuotinen työ on esikuvamme, kun pohdimme mitä on todellinen kestävä kehitys, joka ei sulje ketään pois kehityksen hedelmistä.
True Cost oli aikoinaan ajatuksia herättävä dokumenttielokuva, joka hämmästytti ja antoi realistisen käsityksen teollisuuden vaikutuksista kehitysmaissa. Tässä lyhyt kooste taustatyöstä ja siitä miten kaikki voisi olla toisin. Katso video>
***
#WomenOfFairTrade juhlistaa naisia, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Nyt tehdään heidät näkyväksi. 
Reilu kauppa tekee työtä oikeudenmukaisuuden puolesta liiketoiminnan keinoin. 
Liity mukaan näyttämään tietä, kuten People Treen jälleenmyyjät Suomessa:
.
Upeaa nähdä kuinka People Tree -mallistot pääsevät mukaan tärkeisiin hetkiin!
Tägää kuvasi Instagramiin #LovePeopleTree tai @fair.fi ja voit päästä kansainväliseen tai paikalliseen galleriaan. 
Klikkaa kuvia alla ja näet lisää tietoa malleista.
   Elina Hirvonen / Mallow mekko 
Eveliina Kauhanen @Muistojen Kahvila
  
   
   
   
   
   
   
   
    
 Esitämme kuvia vain luvalla
.
.
Miten on mahdollista, että reilun kaupan (WFTO) piirissä on onnistuttu nostamaan naisia hallituksiin ja johtotehtäviin vähintään 50%? Katso aiheesta People Treen perustajan, Safia Minneyn IG LIVE Naistenpäivänä 8.3.
.
 Katso myös UUTISIA

People Tree luonnonmateriaalit ja ajattomat printit
PARASTA KIERTOTALOUTTA

October 16, 2022

Ekologista kiertotaloutta on huoltaa ja korjata olemassa olevaa, hankkia vain tarpeeseen ja aina uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä tuotteita. 

Lue Lisää

People Tree 30 vuotta
People Tree 30 vuotta

October 23, 2021

Onnea People Tree, Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun arvostetuimpia eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Lue Lisää

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI
PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

October 22, 2021

Vuosina 2018-2021 Joulutorin myynnistä yli 20% ohjasimme kehitysmaiden naisten tasa-arvoisten oikeuksien ja toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää