KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET

KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET

June 03, 2020

Kokosimme yhteen malliston, joka vähentää eriarvoisuutta ja tukee reilun kaupan periaattein paikallisia yhteisöjä kehittyvissä maissa. Sen lisäksi, että tuotteiden kehitys ja valmistus työllistää, ne edistävät vahvasti naisten osaamista ja toimeentuloa Bangladeshissa, Nepalissa ja Intiassa.

Valitut vaattet edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa. Laadukkaat kudotut pellavakankaat ja yksityiskohtaiset viimeistelyt sekä käsin neulotut ja luomupuuvillakankaiset paidat tuntuvat hyvältä monella tavalla.   

Kokoelman myynnistä ohjaamme aina 15% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistus, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue lisää ja hanki mieleinen vaate tästä kokoelmasta >

 

Elina edusti upeasti People Treen mekossa kirjallisuusfestivaaleilla YLE Teemalla. Tämä luomus on valmistettu Mumbain slummista tulevien naisten ja taitavien artesaanien toimesta Intiassa. Tässä onkin esimerkillinen avaus innostavalle teemalle, jota kehitämme parhaillaan - PUKEUDU NAISELLE AMMATTI 
Katso myös News

V&A arkistojen kuosi on ajatonta tyyliä ja kestävää 100% luomupuuvillaa.
Helsinki Design Week

August 25, 2020

Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 

Lue Lisää

Reilun kaupan päivä
Reilun kaupan päivä

May 09, 2020

Maailman reilun kaupan päivä muistuttaa, että tarvitsemme reilua kauppaa nyt enemmän, kuin koskaan! 

Lue Lisää

Työtä kriisin keskellä
Työtä kriisin keskellä

May 08, 2020

Lue Lisää