PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

October 22, 2021

Naisten Pankin joulutori

 

Olemme iloisia, että Naisten Pankin joulutorilla esitellään vuosittain tärkeää työtä naisten vahvistamiseksi kohti omaehtoista toimeentuloa sekä monia upeita reilun kaupan periaattein valmistettuja tuotteita, kuten People Tree vaatteita ja Mifuko laukkuja.

Näiden reilun kaupan periaattein valmistettujen tuotteiden kehitys ja valmistus edistää erityisesti juuri naisten osaamista ja toimeentuloa Bangladeshissa, Nepalissa tai Intiassa. Korut ja laukut tulevat Keniasta. Katso lisää tästä>

19.11.- 5.12. Tripla, 3krs. Helsinki. Kuvissa Naisten Pankin vapaaehtoisia kertomassa työstä ja esittelemässä People Treen mekkoja ja kierrätettyjä aarteita.

Valitut vaatteet ja asusteet edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa. Laadukkaat kudotut pellavakankaat ja yksityiskohtaiset viimeistelyt sekä käsin neulotut ja luomupuuvillakankaiset paidat tuntuvat hyvältä monella tavalla.

Joulutorin kokoelman myynnistä ohjattiin yli 20% Naisten Pankin työhön, eli kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään hyvin samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen. FAIR.FI on Naisten Pankin moninkertainen osakas ja siis lahjoittaja. Tule sinäkin!

Pukeudu naiselle ammatti -teemakampanja voi kannustaa hankkimaan mallistoja, joiden luomisessa on kehittyvien maiden naisilla ollut vahva rooli. Lue lisää, miten aikaisempien vuosien yhteistyökampanjoissa on kannustettu investoimaan naisten arvokkaaseen liiketoimintaan niin täällä, kuin kehittyvissä maissa. Toisenlainen bisnesenkeli>

***

Kirjailija tuottaja Elina Hirvonen on näyttänyt esimerkillään mitä parhaimmillaan tarkoittaa idea PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

 Helsinginsanomat tarjoili kauniin ja tärkeän tarinan niin sisällöllisesti, kuin visuaalisesti People Treen Jardin mallistolla.

 

YLE TEEMA>

Myös Elinan asut sarjassa Keskusteluja Kryptassa - aiheina oikeudenmukaisuus, luokka ja suru ansaitsevat kiitoksen. 

Nämä People Tree luomukset on valmistettu Mumbain slummista tulevien koulutettujen ja taitavien artesaaninaisten toimesta Intiassa.

 Elinalla Kirjamessuilla People Treen Jardin printtimekko.         

***

    Tärkeä valmistajayhteistyökumppani People Treen mallistossa on myös Assisi garments. Assisi perustettiin tarjoamaan koulutusta ja työtä kuuroille, mykille ja taloudellisesti haavoittuvassa asemassa oleville naisille Intiassa. People Treen ja Assisi Garments:n kumppanuus auttoi myös rakentamaan ensimmäisen GOTS-luomusertifioidun toimitusketjun kehittyvissä maissa. Luomupuuvillapaitojen materiaali on FAIRTRADE sertifikaatin mukaan tuotettu, mikä takaa, että viljelijälle maksetaan reilun kaupan vähimmäishinta puuvillastaan. Viljelijät saavat lisäpalkkion, jota he voivat käyttää yhteisön kehityshankkeiden rahoittamiseen. Epidemia-aikaan on myös jaettu hätäapua perheille lähialueilla.

Reilu kauppa tarkoittaa kumppanuutta, jossa otetaan huomioon niin taloudellinen, sosiaalinen kuin ympäristön hyvinvointi niin, että myös kehittyvien maiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvalliseen toimeentuloon ja keinoja nousta ulos köyhyydestä. Ihmisarvoiset työolot, oikeudenmukaiset kauppaehdot sekä paikallinen kestävä kehitys kuuluvat kaikille.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä reilun kaupan tuotteiden parissa, ota yhteyttä info@fair.fi , 040 747 8318 / Sanna
Katso myös UUTISIA

Palkittua työtä
Palkittua työtä

April 24, 2022

"Miksi käytämme niin paljon energiaa asioihin, jotka eivät tee ihmisistä terveempiä?"

Lue Lisää

YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA
YHTEISTYÖTÄ MAAILMALLA

March 07, 2022

Maailman pakolaista ovat ajatuksissamme

Lue Lisää

Tapahtumia ja kiertotaloutta
Tapahtumia ja kiertotaloutta

November 24, 2021

Viime vuonna lanseerasimme kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 2021 myös uusi keksintö> 

Lue Lisää