PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

October 22, 2021

Naisten Pankin joulutori

 

Olemme iloisia, että Naisten Pankin joulutorilla on esitelty useana vuonna tärkeää työtä naisten vahvistamiseksi kohti omaehtoista toimeentuloa sekä monia upeita reilun kaupan periaattein valmistettuja tuotteita, kuten People Tree vaatteita ja Mifuko laukkuja.

Näiden tuotteiden kehitys ja valmistus edistää erityisesti juuri naisten osaamista ja toimeentuloa Bangladeshissa, Nepalissa tai Intiassa. Korut ja laukut tulevat Keniasta.

19.11.- 5.12.2021   Tripla, 3krs. Helsinki. Kuvissa Naisten Pankin vapaaehtoisia kertomassa työstä ja esittelemässä People Treen mekkoja ja vapaaehtoisten lahjoittamia kierrätettyjä aarteita.

Pukeudu naiselle ammatti -kampanjamyyntiin valitut reilun kaupan vaatteet ja asusteet edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa. Laadukkaasti kehittyvissä maissa valmistetut kudotut pellavakankaat ja yksityiskohtaiset viimeistelyt sekä käsin neulotut ja luomupuuvillaiset paidat tuntuvat hyvältä monella tavalla.

Joulutorin kokoelman myynnistä ohjattiin yli 20% Naisten Pankin työhön, eli kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään hyvin samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen. FAIR.FI on Naisten Pankin moninkertainen osakas ja siis lahjoittaja. Tule sinäkin!

Teemakampanja kannustaa hankkimaan mallistoja, joiden luomisessa on kehittyvien maiden naisilla ollut vahva rooli. Lue lisää, miten aikaisempien vuosien yhteistyökampanjoissa on kannustettu investoimaan naisten arvokkaaseen liiketoimintaan niin täällä, kuin kehittyvissä maissa. Toisenlainen bisnesenkeli>

***

Kirjailija tuottaja Elina Hirvonen on näyttänyt esimerkillään mitä parhaimmillaan tarkoittaa idea PUKEUDU NAISELLE AMMATTI pukeutumalla naisten suunnittelemiin ja valmistamiin asuihin.

 Helsinginsanomat tarjoili kauniin ja tärkeän tarinan niin sisällöllisesti, kuin visuaalisesti People Treen Jardin mallistolla.

 

YLE TEEMA>

Myös Elinan asut sarjassa Keskusteluja Kryptassa - aiheina oikeudenmukaisuus, luokka ja suru ansaitsevat kiitoksen. 

Nämä People Tree luomukset on valmistettu Mumbain slummista tulevien koulutettujen ja taitavien artesaaninaisten toimesta Intiassa.

 Elinalla Kirjamessuilla People Treen Jardin printtimekko.         

***

    Tärkeä valmistajayhteistyökumppani People Treen mallistossa on myös Assisi garments. Assisi perustettiin tarjoamaan koulutusta ja työtä kuuroille, mykille ja taloudellisesti haavoittuvassa asemassa oleville naisille Intiassa. People Treen ja Assisi Garments:n kumppanuus auttoi myös rakentamaan ensimmäisen GOTS-luomusertifioidun toimitusketjun kehittyvissä maissa. Luomupuuvillapaitojen materiaali on FAIRTRADE sertifikaatin mukaan tuotettu, mikä takaa, että viljelijälle maksetaan reilun kaupan vähimmäishinta puuvillastaan. Viljelijät saavat lisäpalkkion, jota he voivat käyttää yhteisön kehityshankkeiden rahoittamiseen. Epidemia-aikaan on myös jaettu hätäapua perheille lähialueilla.

Reilu kauppa tarkoittaa kumppanuutta, jossa otetaan huomioon niin taloudellinen, sosiaalinen kuin ympäristön hyvinvointi niin, että myös kehittyvien maiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvalliseen toimeentuloon ja keinoja nousta ulos köyhyydestä. Ihmisarvoiset työolot, oikeudenmukaiset kauppaehdot sekä paikallinen kestävä kehitys kuuluvat kaikille.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä reilun kaupan tuotteiden parissa tai jälleenmyynnistä, ota yhteyttä info@fair.fi , 040 747 8318 / Sanna
Katso myös UUTISIA

TAPAHTUMAT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA
TAPAHTUMAT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

August 01, 2023

Tilaa kätevästi verkkokaupasta FAIR.FI tai tule sovittamaan Helsinkiin tai Espooseen.

Lue Lisää

People Tree luonnonmateriaalit ja ajattomat printit
PARASTA KIERTOTALOUTTA

June 01, 2023

Ekologista kiertotaloutta on huoltaa ja korjata olemassa olevaa, hankkia vain tarpeeseen ja aina uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä tuotteita. 

Lue Lisää

MYYNTIYHTEISTYÖTÄ
MYYNTIYHTEISTYÖTÄ

March 01, 2023

Haluatko tehdä kanssamme liiketoiminta- tai kampanjayhteistyötä?

Lue Lisää