YHTEISTYÖTÄ

YHTEISTYÖTÄ

September 01, 2023

Naisten Pankin joulutorilla on esitelty useana vuonna tärkeää työtä naisten vahvistamiseksi kohti omaehtoista toimeentuloa sekä monia reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita, asusteita ja Mifuko laukkuja.

Tuotteidemme kehitys ja valmistus edistää erityisesti juuri naisten osaamista ja toimeentuloa Bangladeshissa, Nepalissa tai Intiassa. Korut ja laukut tulevat Keniasta. Teemme yhteistyötä taas tänäkin vuonna, nyt Vanhan Ylioppilastalon Joulussa, Helsingissä, alk. 15.12.2023

 

HISTORIAA

Joulu 2021,  Tripla, 3krs. Helsinki.  Vapaaehtoisia kertomassa Naisten Pankin työstä sekä esittelemässä vapaaehtoisten lahjoittamia kierrätettyjä aarteita ja reilun kaupan mekkojamme.

Pukeudu naiselle ammatti -kampanjamyyntiin valitut reilun kaupan periaattein valmistetut vaatteet ja asusteet edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa. Laadukkaasti kehittyvissä maissa valmistetut kudotut kankaat ja yksityiskohtaiset viimeistelyt sekä käsin neulotut villaiset ja luomupuuvillaiset paidat tuntuvat hyvältä monella tavalla.

Joulutorin kokoelman myynnin liikevaihdosta ohjattiin yli 20% Naisten Pankin työhön, eli kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään tärkeiden tavoitteiden toteutumiseen. FAIR.FI on Naisten Pankin moninkertainen osakas, eli siis lahjoittaja. Tule sinäkin!

Teemakampanja kannustaa hankkimaan mallistoja, joiden luomisessa on kehittyvien maiden naisilla ollut vahva rooli. Lue lisää, miten vuosien varrella yhteistyökampanjoissa on kannustettu investoimaan naisten arvokkaaseen liiketoimintaan niin täällä, kuin kehittyvissä maissa. Toisenlainen bisnesenkeli>

                                           ***

 

Reilun kaupan luomupuuvillaiset treenipaidat naisten tanssitapahtuman lanseeraukseen sloganilla: Dance like nobody's watching.
 
Teimme halukkaille rajoitetun erän treenipaitoja  ja -kasseja jouluksi ennakkotilausten mukaan. Näitä ja muita brändituotteita voi tiedustella  os. info@fair.fi

  

 

Ilmoita haluamasi määrä sekä:

- Koko XS - 5XL (malli on väljä unisex T-paita)

- Väri (musta vai pinkki)

- Haluatko Dance like nobody's watching -tekstin  eteen vai taakse?

SAATAVILLA MYÖS KAIKU KASSEJA, KYSY:  info@kaikuethical.com
 

                                     

 

***

Kirjailija tuottaja Elina Hirvonen on näyttänyt esimerkillään mitä parhaimmillaan tarkoittaa idea PUKEUDU NAISELLE AMMATTI käyttämällä naisten suunnittelemia ja kehittyvien maiden naisten valmistamia asuja.

 Helsinginsanomat esitteli kauniin ja tärkeän tarinan niin sisällöllisesti, kuin visuaalisesti People Treen mallistolla.

   

YLE TEEMA>

Myös Elinan asut sarjassa Keskusteluja Kryptassa - aiheina oikeudenmukaisuus, luokka ja suru ansaitsevat kiitoksen. 

Nämä People Tree luomukset on valmistettu Mumbain slummista tulevien koulutettujen ja taitavien artesaaninaisten toimesta Intiassa.

      

***

    Tärkeä valmistajayhteistyökumppani People Treen mallistossa on myös Assisi garments. Assisi perustettiin tarjoamaan koulutusta ja työtä kuuroille, mykille ja taloudellisesti haavoittuvassa asemassa oleville naisille Intiassa. People Treen ja Assisi Garments:n kumppanuus auttoi myös rakentamaan aikoinaan historian ensimmäisen GOTS-luomusertifioidun toimitusketjun kehittyvissä maissa. Luomupuuvillapaitojen materiaali on FAIRTRADE sertifikaatin mukaan tuotettu, mikä takaa, että viljelijälle maksetaan reilun kaupan vähimmäishinta puuvillastaan. Viljelijät saavat lisäpalkkion, jota he voivat käyttää yhteisön kehityshankkeiden rahoittamiseen. Epidemia-aikaan on myös jaettu hätäapua perheille lähialueilla.

 

Reilu kauppa tarkoittaa kumppanuutta, jossa otetaan huomioon niin taloudellinen, sosiaalinen kuin ympäristön hyvinvointi niin, että myös kehittyvien maiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvalliseen toimeentuloon ja keinoja nousta ulos köyhyydestä. Ihmisarvoiset työolot, oikeudenmukaiset kauppaehdot sekä paikallinen kestävä kehitys kuuluvat kaikille.

Jos olet kiinnostunut kehittämään reilun kaupan tuotteen yrityksellesi/yhdistyksellesi tai jälleenmyynnistä, ota yhteyttä

info@fair.fi , 040 747 8318, Sanna
Katso myös UUTISIA

Mitä on vintage
Mitä on vintage

May 18, 2024

HELSINKI VINTAGE auki Korkeavuorenkadulla.

Ekologista kiertotaloutta on käyttää ja huoltaa olemassa olevaa, hankkia käyttöön ja mahdollisimman uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä, arvostettuja tuotteita. 

Lue Lisää

IMPORTANT WORK - TÄRKEÄÄ TYÖTÄ
IMPORTANT WORK - TÄRKEÄÄ TYÖTÄ

May 15, 2024

Haluatko tehdä kanssamme liiketoiminta- tai kampanjayhteistyötä?

Lue Lisää

Naistenkin innovaatioiden toteuttamiseen tarvitaan rahoitusta
Naistenkin innovaatioiden toteuttamiseen tarvitaan rahoitusta

February 07, 2024

Lue Lisää