People Tree 30 vuotta

People Tree 30 vuotta

October 23, 2021

 ONNEA PEOPLE TREE

 

People Tree juhlistaa tänä vuonna 30 vuotista taivaltaan. 

Ja me kutsumme nyt myös sinut juhlistamaan tätä kanssamme. 

Mutta mikä sitten tekee People Treestä erityisen?

People Tree on Reilun kaupan muodin edelläkävijä, sillä sen perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun tiukkoja eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Eli jo vuodesta 1991 alkaen, kun vaateteollisuudessa ei vielä edes yleisesti keskusteltu ekologisuudesta tai eettisyydestä. 

Ihmisten ja planeetan tinkimätön kunnioittaminen onkin ollut People Treen sydän koko 30 vuoden ajan. Taipaleella ei ole poikettu standardeista, eikä vaatteiden tyylikkyydestäkään ole tingitty. 

Ja muun muassa näistä syistä mekin edustamme Suomessa People Treeta ylpeydellä.

 

 

Safia Minney voitti vuoden 'Green Pioneer' palkinnon!

 

"On kunnia saada tunnustus työstäni PEA Awards -palkinnolla, vihreänä pioneerina. On kulunut 30 vuotta siitä, kun perustin People Treen luoden ensimmäiset luomupuuvillan ja Reilun kaupan toimitusketjut.  Sen jälkeen olen perustanut REAL Sustainability -tietoalustan kestävästä elämästä ja johtajuudesta sekä auttanut luomaan Business Declares -julkaisuja. Olen kirjoittanut myös Slow Fashion ja Slave to Fashion -kirjat.
Tilanne on muuttunut kansalaisten, kampanjoivien järjestöjen ja päämäärätietoisten yritysten ansiosta ja olemme heränneet radikaalien toimenpiteiden kiireellisyyteen sekä tarpeeseen asettaa ihmiset ja luonto keskeisiksi uusissa järjestelmissä – naisten ja alkuperäiskansojen oikeudet, toimeentulon turvaaminen, yhdistymisvapaus, maailmanlaajuinen hiilidioksidivero ja kaikkien fossiilisten polttoaineiden tukien lopettaminen ovat sitoumuksia, joita toivon kuultavan COP26:ssa juuri nyt luodaksemme oikeudenmukaista muutosta ja nettonollayhteiskunnan vuoteen 2030 mennessä tai pian sen jälkeen."

-Safia Minney

 

People Tree syys-talvi 2021 mallisto on nyt saapunut Suomeen.Katso myös UUTISIA

ALE huipussaan
ALE huipussaan

June 30, 2024

HELSINKI VINTAGE auki Korkeavuorenkadulla.

Ekologista kiertotaloutta on käyttää ja huoltaa olemassa olevaa, hankkia käyttöön ja mahdollisimman uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä, arvostettuja tuotteita. 

Lue Lisää

YHTEISTYÖTÄ
YHTEISTYÖTÄ

June 30, 2024

Kehitimme reilun kaupan luomupuuvillaiset treenipaidat naisten tanssitapahtuman lanseeraukseen. 

Monena vuonna olemme myös Joulutorin myynnistä ohjanneet kehitysmaiden naisten tasa-arvoisten oikeuksien ja toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää

IMPORTANT WORK - TÄRKEÄÄ TYÖTÄ
IMPORTANT WORK - TÄRKEÄÄ TYÖTÄ

May 15, 2024

Haluatko tehdä kanssamme liiketoiminta- tai kampanjayhteistyötä?

Lue Lisää