V&A arkistojen kuosi on ajatonta tyyliä ja kestävää 100% luomupuuvillaa.

Helsinki Design Week

August 25, 2020

Vastuullisesti suunniteltu - kestävästi kierrätetty

Helsinki Design Week 2020 tapahtumassa esittelimme designprosessiamme yhdessä Espoon Kierrätyskeskuksen kanssa. Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan>

Kestävä liiketoiminta koostuu kolmesta tutusta oivalluksesta:

.  

BUY LESS = Ostamme vain sitä mitä arvostamme ja todella tarvitsemme. Hankinnan täytyy kestää aikaa ja käyttöä. Toivomme, että oivallat kanssamme, että vähemmän on enemmän.

.
CHOOSE WELL = Valitsemme arvojemme mukaisesti - huolellisesti suunniteltuja malleja, ajattomia printtejä, ekologisista ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Eettisin, reilun kaupan periaattein tehdyt tuotteet tukevat haavoittuvassa asemassa olevia taitavia artesaaneja eripuolilla maailmaa.
.
MAKE IT LAST = Tuotteemme ovat arvostettuja ja niiden uudelleenmyyminen on kannattavaa ja materiaalit ovat kierrätettävissä. Huollamme, lainaamme, korjaamme sekä otamme takaisin edustamiamme reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita. Erittäin hyväkuntoiset People Treen second hand tai esittelymallikappaleet myydään uudelleen ja muista luodaan uusia tuotteita.


Voit palauttaa hyväkuntoiset tai vähälle käytölle jääneet People Tree -vaatteesi meille. Hyvitämme ne 15-20e lahjakorttina kauppaan, riippuen vaatteen kunnosta ja alkuperäisarvosta. Ota yhteyttä sähköpostilla (info@fair.fi), niin annamme ohjeet palautukseen.          

                   
Tapahtumamme on osa SHOPS2HUBS ja Helsinki Design Week 2020 ohjelmaa.
Esittelyssä on People Treen aarteita vuosien varrelta. 100% luomupuuvilla samettia, ajatonta designia ja printtejä sekä mekkoja, joissa käsin kudottuja kankaita ja brodeerattuja yksityiskohtia.

People Treen second hand ja esittelymallikappaleita myydään jo omassa kokoelmassaan Karmashopissa ja Pop Up pisteissä. Jos haluat tehdä kanssamme kehitys- tai markkinointiyhteistyötä näiden kappaleiden parissa, niin ota yhteyttä info@fair.fi

.
.
@helsinkidesignweek
#hdw2020 #helsinkidesignweek
.
    Katso myös News

KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET
KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET

June 03, 2020

Kokoelman myynnistä ohjaamme aina 15% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistus, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää

Reilun kaupan päivä
Reilun kaupan päivä

May 09, 2020

Maailman reilun kaupan päivä muistuttaa, että tarvitsemme reilua kauppaa nyt enemmän, kuin koskaan! 

Lue Lisää

Työtä kriisin keskellä
Työtä kriisin keskellä

May 08, 2020

Lue Lisää