V&A arkistojen kuosi on ajatonta tyyliä ja kestävää 100% luomupuuvillaa.

Kierrätysinnovaatiot ja Helsinki Design Week

September 27, 2020

Kestäväksi suunniteltu - vastuullisesti kierrätetty

Eikö olisi hienoa, jos kierrätetty vaate olisi myös eettisesti ja ekologisesta luonnonmateriaalista valmistettu? Nyt se on mahdollista. Seuraa uutisiamme, niin tiedät milloin seuraavan kerran järjestämme kierrätystapahtumia. 

Helsinki Design Week 2020 tapahtumassa syyskuussa esittelimme kestävän kehityksen työtämme yhdessä Espoon Kierrätyskeskuksen kanssa. Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan>

Kestävä liiketoimintamme koostuu kolmesta tutusta oivalluksesta:

 

BUY LESS = Ostamme vain sitä mitä arvostamme ja todella tarvitsemme. Hankinnan täytyy kestää aikaa ja käyttöä. Toivomme, että oivallat kanssamme, että vähemmän on enemmän.

CHOOSE WELL = Valitsemme arvojemme mukaisesti - huolellisesti suunniteltuja malleja, ajattomia printtejä, ekologisista ja laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja. Eettisin, reilun kaupan periaattein tehdyt tuotteet tukevat haavoittuvassa asemassa olevia taitavia artesaaneja eripuolilla maailmaa.
MAKE IT LAST = Tuotteemme ovat arvostettuja, niiden uudelleenmyyminen on kannattavaa ja luonnonmateriaalit ovat täysin kierrätettävissä uusiksi materiaaleiksi ja tuotteiksi. Huollamme, lainaamme, korjaamme sekä otamme takaisin edustamiamme reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita. 


Voit palauttaa syystä tai toisesta vähälle käytölle jääneet People Tree -vaatteesi meille. Hyvitämme ne lahjakorttina kauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla (info@fair.fi), niin annamme ohjeet vastaanottoon. Erittäin hyväkuntoiset People Treen second hand tai esittelymallikappaleet myydään uudelleen ja muista luodaan uusia tuotteita. People Treen materiaalit ovat elinkaarensa lopussa myös biohajoavia eikä niistä jää luontoon myrkkyjä. 

                   
Tapahtumamme on osa SHOPS2HUBS ja Helsinki Design Week 2020 ohjelmaa. Myynnissä on People Treen aarteita vuosien varrelta. 100% luomupuuvillaa, monikäyttöistä designia ja ajattomia printtejä sekä mekkoja, joissa käsin kudottuja kankaita ja brodeerattuja yksityiskohtia. Kaikki reilun kaupan periaattein valmistettuja.
.
Jos haluat tehdä kanssamme kehitys- tai markkinointiyhteistyötä kierrätettyjen kappaleiden ja materiaalien parissa, niin ota yhteyttä info@fair.fi
.
    
                          #FashionRevolutionKatso myös UUTISIA

FAIR TRADE ?
FAIR TRADE ?

April 25, 2021

Lue Lisää

Kiitos ammattilaisille!
Kiitos ammattilaisille!

March 01, 2021

Reilu kauppa tekee työtä tasa-arvon puolesta liiketoiminnan keinoin. 
#WomenOfFairTrade kampanja juhlistaa naisia yrityksissä ja yhteisöissä, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Tehdään kaikki se nyt näkyviksi!

Lue Lisää

TEEMAPÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA
TEEMAPÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

November 29, 2020

UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta.

Lue Lisää