Työtä kriisin keskellä

Työtä kriisin keskellä

May 08, 2020

Moni työntekijä maailmalla ei voi mitenkään vaikuttaa työhönsä. Juuri nyt on tärkeää saada tuki kriisin keskelle ja lomautusten ajaksi. Artesaanien työpajoja on nyt muutettu hätäavun jakelupisteiksi, joita tuemme myös. 

Reilun kaupan valmistajakumppanimme kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi turvaten sekä työntekijöitä ja perheitä, että auttaen lähialueiden ihmisiä. He jakavat tietoa hygieniasta ja jakavat ruoka-avustuksia tarvitseville. Tilanne esimerkiksi Intiassa on on monin paikoin paljon haastavampi, kuin meillä.

Kiitos, että tuet.

 

Katso People Treen pitkäjänteisen työn ja sosiaalisten vaikutusten raportti>

 
Katso myös News

Viisi hyvää syytä valita reilun kaupan tuote

October 19, 2020

Tiesitkö, että naiset tekevät 70% kahviviljelyn maatöistä? Silti naiset pääsevät harvoin päättämään perheen tulojen käytöstä tai nousevat viljelijäorganisaatioiden johtoasemiin. Tämän vuoksi Reilu kauppa kouluttaa naisia mm. johtajuudesta ja vaikuttamisesta. Valitsemalla kahvisi reiluna tuet naisia saamaan ääntään kuuluviin!

Lue Lisää

V&A arkistojen kuosi on ajatonta tyyliä ja kestävää 100% luomupuuvillaa.
Helsinki Design Week

August 25, 2020

Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 

Lue Lisää

KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET
KEHITTYVIEN MAIDEN NAISET

June 03, 2020

Kokoelman myynnistä ohjaamme vielä erityiset 15% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistus, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää