Työtä kriisin keskellä

Työtä kriisin keskellä

May 08, 2020

PÄIVITETTY 4.5.2021

Aasian epidemiatilanne on koskettanut artesaaneja, heidän perheitään ja läheisiään. Toimipisteet ovat olleet pääosin suljettuja ja apua annetaan paikallisesti.

Tuotteiden myynnin ja lahjakorttien tuotoilla tarjoamme valmistajille Intiassa, Nepalissa ja Bangladeshissa myös ennakkorahoitusta, jolla turvataan kestävää jälleenrakennustyötä ja vakautta epidemia-aaltoihin. Paikallisille toimijoille tämä on tärkeä viesti ja tuo toivoa kriisin keskelle.

             

Lisäksi lahjoitamme katastrofiapuun ja suosittelemme lahjoituksia myös kaikille aina, kun sopiva kohde löytyy.

8.5.2020 

Moni työntekijä maailmalla ei ole voinut mitenkään vaikuttaa työhönsä. Juuri nyt on tärkeää saada tuki kriisin keskelle ja lomautusten ajaksi. Artesaanien työpajoja muutettiin hätäavun jakelupisteiksi, joita tuimme myös. 

        

Reilun kaupan valmistajakumppanimme, kuten TARA projekti, kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi turvaten sekä työntekijöitä ja perheitä, että auttaen lähialueiden ihmisiä. He jakavat tietoa hygieniasta ja ruoka-avustuksia tarvitseville. Tilanne esimerkiksi Intiassa on on monin paikoin paljon haastavampi, kuin meillä.

        

People Treen avustuksella myös Creative Handicrafts jakoi hätäapupaketteja perheille paikallisesti.

 

Katso People Treen pitkäjänteisen työn ja sosiaalisten vaikutusten kooste >

 

    Katso myös UUTISIA

Kiitos osaajille!
Kiitos osaajille!

January 01, 2022

Työtä tasa-arvon puolesta liiketoiminnan keinoin. 
#WomenOfFairTrade kampanja juhlistaa naisia yrityksissä ja yhteisöissä, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Tehdään kaikki se nyt näkyviksi!

Lue Lisää

Kiertotalouden työkalut
Kiertotalouden työkalut

November 24, 2021

Viime vuonna lanseerasimme kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 2021 tiedossa uusi keksintö> 

Lue Lisää

People Tree 30 vuotta
People Tree 30 vuotta

October 23, 2021

Onnea People Tree, Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun tiukkoja eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Lue Lisää