Työtä kriisin keskellä

Työtä kriisin keskellä

May 08, 2020

Moni työntekijä maailmalla ei voi mitenkään vaikuttaa työhönsä. Juuri nyt on tärkeää saada tuki kriisin keskelle ja lomautusten ajaksi. Artesaanien työpajoja muutettiin hätäavun jakelupisteiksi, joita tuemme myös. 

Reilun kaupan valmistajakumppanimme kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi turvaten sekä työntekijöitä ja perheitä, että auttaen lähialueiden ihmisiä. He jakavat tietoa hygieniasta ja jakavat ruoka-avustuksia tarvitseville. Tilanne esimerkiksi Intiassa on on monin paikoin paljon haastavampi, kuin meillä.

 

Katso People Treen pitkäjänteisen työn ja sosiaalisten vaikutusten raportti>

 
Katso myös UUTISIA

Women Of Fair Trade
Women Of Fair Trade

March 01, 2021

Reilu kauppa tekee työtä tasa-arvon puolesta liiketoiminnan keinoin. 
#WomenOfFairTrade kampanja juhlistaa naisia yrityksissä ja yhteisöissä, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Tehdään kaikki se nyt näkyviksi!

Lue Lisää

ORANSSIT PÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA
ORANSSIT PÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

November 29, 2020

UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta.

Lue Lisää

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI
PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

November 18, 2020

Kokoelman myynnistä ohjasimme viime vuonna yli 20% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää