ORANSSIT PÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

ORANSSIT PÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

November 29, 2020

Kansainvälinen ihmisoikeuspäivä on 10. joulukuuta.

UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta ja muistuttaa, että liian monet joutuvat alistettuun asemaan tai ihmiskaupan uhriksi paetessaan köyhyyttä ja konflikteja tai yrittäessään turvata perheensä elannon. 

Tiesitkö myös, että naiset tekevät esimerkiksi 70% kahviviljelyn maatöistä? Silti he pääsevät harvoin päättämään perheen tulojen käytöstä tai nousevat viljelijäorganisaatioiden johtoasemiin. Tämän vuoksi Reilu kauppa kouluttaa naisia mm. johtajuudesta ja vaikuttamisesta. Valitsemalla tuotteitamme tuet naisia saamaan ääntään kuuluviin!

FAIRTRADE sertifiointimerkin on arvioitu olevan maailman tunnetuin ja arvostetuin eettisen sertifioinnin järjestelmä. - www.reilukauppa.fi 

Katso viisi hyvää syytä valita reilun kaupan tuote>

People Tree on FAIRTRADE lisenssin haltija ja esimerkiksi useat muumipaitamme ovat valmistettu juuri 100% luomu ja reilun kaupan sertifioidusta puuvillasta. 

 Toinen eli World Fair Trade Organisaation (WFTO) hyväksyntä myönnetään tuotteille ja toimijoille, kuten People Tree ja heidän tuotteidensa valmistajat. Ne muodostavat globaalin verkoston yrityksiä, jotka kaikki soveltavat toiminnassaan 10 reilun kaupan WFTO periaatetta läpi koko toimitusketjun. Järjestelmä verifioi sitoutumisen vertaisarviointien ja luotettavien ulkopuolisten auditointien avulla. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat köyhyyden vähentäminen kestävästi, läpinäkyvän valmistusketjun luominen, haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten voimaannuttaminen, koulutusyhteistyö sekä ympäristön huomioonottaminen ja kestävän kehityksen puolesta kampanjointi. www.wfto.com

Nämä kaksi toisiaan täydentävää reilun kaupan järjestelmää mahdollistavat ainutlaatuisen toimitusketjumme ja tiedämme, että työllämme on positiivisia vaikutuksia kaikissa valmistajamaissa. WFTO tilastoi (v.2017), että sen jäsenyrityksissä ollaan saavutettu huikea tasa-arvotilanne, jossa ylimmissäkin johtoasemissa on vähintään 50% naisia.

 

FAIR.FI agentuurina edustamme Suomessa laajinta ja monipuolisinta reilun kaupan periaattein valmistettua vaate- ja asustevalikoimaa. People Treen tuotteista löytyy aina jompi kumpi tai jopa molemmat reilun kaupan merkit. People Tree onkin työskennellyt haavoittuvassa asemassa olevien valmistajien hyväksi jo kohta kolme vuosikymmentä toimien näin eettisen valmistuksen esikuvana monille aloille. 

Katso tuotevalikoimaa > 

 Fashion Finland: Kestävän muodin pioneeriyritys People Tree viisinkertaisti myyntinsä Suomessa 

                          #oranssitpäivät    #orangetheworld
Katso myös UUTISIA

Women Of Fair Trade
Women Of Fair Trade

March 01, 2021

Reilu kauppa tekee työtä tasa-arvon puolesta liiketoiminnan keinoin. 
#WomenOfFairTrade kampanja juhlistaa naisia yrityksissä ja yhteisöissä, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Tehdään kaikki se nyt näkyviksi!

Lue Lisää

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI
PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

November 18, 2020

Kokoelman myynnistä ohjasimme viime vuonna yli 20% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää

V&A arkistojen kuosi on ajatonta tyyliä ja kestävää 100% luomupuuvillaa.
Kierrätysinnovaatiot ja Helsinki Design Week

September 27, 2020

Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan. 

Lue Lisää