TEEMAPÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

TEEMAPÄIVÄT TÄRKEÄLLÄ ASIALLA

November 29, 2020

Kansainvälistä ihmisoikeuspäivää vietetään vuosittain 10. joulukuuta.

UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi silloin haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta ja muistuttaa, että liian monet joutuvat alistettuun asemaan tai jopa ihmiskaupan uhriksi paetessaan köyhyyttä ja konflikteja tai yrittäessään turvata perheensä elannon. 

Rohkaisevaa kuitenkin on, että WFTO reilun kaupan organisaatio tilastoi, kuinka sen jäsenyrityksissä saavutettiin jo vuonna 2017 huikea tasa-arvotilanne, jossa ylimmissäkin johtoasemissa on vähintään 50% naisia. Tällä on merkittäviä esimerkkivaikutuksia liikemaailmassa. World Fair Trade päivää juhlitaan 9.5., joka on Suomessa vuonna 2021 myös äitienpäivä.

 

Fashion Finland nosti People Treen merkittäväksi sosiaalisen työn edelläkävijätoimijaksi alalla: Kestävän muodin pioneeriyritys People Tree viisinkertaisti myyntinsä Suomessa.

.

Tiesitkö myös, että naiset tekevät esimerkiksi 70% kahviviljelyn maatöistä maailmalla? Silti he pääsevät harvoin päättämään perheen tulojen käytöstä tai nousevat viljelijäorganisaatioiden johtoasemiin. Tämän vuoksi Reilu kauppa (FLO) kouluttaa naisia mm. johtajuudesta ja vaikuttamisesta. Valitsemalla tuotteitamme tuet naisia saamaan ääntään kuuluviin!

Katso viisi hyvää syytä valita FAIRTRADE sertifioitu tuote>

                          #oranssitpäivät    #orangetheworld
Katso myös UUTISIA

FAIR TRADE ?
FAIR TRADE ?

April 25, 2021

Lue Lisää

Kiitos ammattilaisille!
Kiitos ammattilaisille!

March 01, 2021

Reilu kauppa tekee työtä tasa-arvon puolesta liiketoiminnan keinoin. 
#WomenOfFairTrade kampanja juhlistaa naisia yrityksissä ja yhteisöissä, jotka ovat päättäneet haastaa eriarvoisuuden - luovat mahdollisuuksia, voittavat esteet, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa tai näyttävät esimerkkiä. Tehdään kaikki se nyt näkyviksi!

Lue Lisää

PUKEUDU NAISELLE AMMATTI
PUKEUDU NAISELLE AMMATTI

November 18, 2020

Kokoelman myynnistä täällä ohjasimme viime vuonna yli 20% kehitysmaiden naisten oikeuksien ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen, Naisten Pankin työhön. Näin sekä tuotteen valmistuspalkkio, että myynnistä syntyvä voitto käytetään samanlaisten tavoitteiden toteutumiseen.

Lue Lisää